but facebook m
  but twitter m 

Je ziet de PinkSails steeds vaker op het water. Elke PinkSailer heeft zijn eigen stijl en voorkeuren, maar kiest wel altijd voor uitstekende materialen, echt vakmanschap en perfecte service. De collectie weerspiegelt die veelzijdigheid van onze klanten.

Fok, grootzeil, gaffelzeil, stormfok, Genua, voorzeil, spinnaker of gennaker. Voor elke zeilvoering hebben we de juiste zeilen in verschillende kwaliteitsmaterialen met de onderscheidende styling. Hier vind je een overzicht van het aanbod. Wil je meer weten, wil je ervaren hoe de zeilen gemaakt worden of hoe ze zeilen? Neem contact op met PinkSails of kom langs op een van de zeven lofts.

zeilen pinksails mxl1MXL Membraanzeilen

De MXL-lijn van membraanzeilen is geschikt voor elke toepassing: van cruise tot race en alles daartussen. PinkSails biedt met de MXL WidePanel, MXL MultiPanel en MXL Club Race LP state-of-the-art membraanzeilen voor Finn tot Super Maxi.

Kijk hier voor meer informatie.

zeilen pinksails fmn dynacore

FMN DynaCore zeilen

FMN DynaCore, een spannende nieuwe productontwikkeling, die de al zeer succesvolle serie van FMN-serie van Loadpath-zeilen aanvult. FMN DynaCore is baanbrekend in FMN-technologie. Daarbij zijn drie verschillende externe afwerkingen mogelijk.

Kijk hier voor meer informatie.

zeilen sts pinksails1 kleinStructural Tape-zeilen

STS (Stuctural Tape Sails) zijn uitermate geschikt voor de duurzame zeiler die zijn zeilen volledig wil kunnen belasten. Ook de racer die grenzen opzoekt, komt vrijwel automatisch bij de STS-zeilen van PinkSails terecht. Belangrijk voordeel: PinkSails biedt STS voor de prijs van Dacron!

Kijk hier voor meer informatie.

zeilen dacron pinksails kleinDacron-zeilen

Dacron is breed inzetbaar en goed trimbaar. Ideaal voor weinig wind met een perfecte bolling, strak gespannen bij veel wind. Een Dacron-zeildoek kent relatief weinig stretch en houdt zijn vorm lang vast. Dacron is de steady hardloper van PinkSails.

Kijk hier voor meer informatie.

zeilen pinksails spi1 kleinSpinnakers

Als het je voor de wind gaat, dan wil je dat weten ook! PinkSails heeft een uitgebreide collectie symmetrische en asymmetrische spinnakers. Op maat te maken in diverse materialen. Maak de spinnaker helemaal eigen met een eigen merk of logo. Of draag juist het PinkSails-gevoel uit!

Kijk hier voor meer informatie.

"Net zo veelzijdig als onze klanten"