but facebook m
  but twitter m 

China Sail Factory introduceert FMN DynaCore, een spannende nieuwe productontwikkeling, die de al zeer succesvolle serie van FMN-serie van Loadpath-zeilen aanvult.

FMN DynaCore is baanbrekend in FMN-technologie, daarbij wordt een UHMWPE*-compressieraster met diverse Carbon/Technora of Vectran lastdragende vezels gecombineerd. Daarbij zijn drie verschillende externe afwerkingen mogelijk.

FMN DynaCore Surface
FMN DynaCore Stealth
FMN DynaCore Stamina

Belangrijke eigenschappen van FMN DynaCore

  • Compressieraster: speciaal ontworpen UHMWPE-vezels* in een gebogen compressieformaat, die elkaar overlappen met de lastdragende vezels onder een hoek van 90 graden. Daarmee wordt de algehele gladheid van het zeil verbeterd als gevolg van de nauwkeurige lastverdeling over het gehele zeiloppervlak.
  • Een mix van hoge sterktegraad carbon en Twaron/Technora lastdragende vezels (Surface en Stealth) of Vectran lastdragende vezels (Stamina).
  • Interne zeillatzakken tussen de vezels bevorderen de gladheid van het zeiloppervlakte.
     
    * Ultra High Molecular Weight Polyethylene, beter bekend onder de merknamen Dynemma™ en Spectra™

DynaCore Surface

DynaCore Surface, met een modern, donkergrijze afwerking en een super lichtgewicht 10gsm niet-geweven materiaal op beide externe oppervlakken, is de ultieme zeiltechnologie voor Grand Prix race jachten en degenen die ambiëren om te concurreren met hen!

  • Superlicht 10gsm speciaal ontwikkeld vliesvezel met een modern, donkergrijze afwerking
  • Mat oppervlak voor het eenvoudig trimmen
  • De afwerking met vliesvezel helpt de filmkrimp te minimaliseren en de zeilgladheid te maximaliseren

DynaCore Stealth

DynaCore Stealth, is de lichtste van de drie DynaCore producten, met een superlichte dubbelzijdige filmcoating en een UV-getinte donkergrijze lijm. Als lichtgewicht materiaal vereist is, dan is dit het DynaCore product van uw keuze.

DynaCore Stamina

De meest duurzame van de DynaCore serie. DynaCore Stamina is de ultieme keuze voor de prestatiegerichte zeiler en groot jacht toepassingen. Met een stevige witte externe taft combineert dit product prestaties, klassieke looks en ultieme duurzaamheid.

"Net zo veelzijdig als onze klanten"